piatok 25. októbra 2013

Asistent - inteligentný prvok aplikácie

Čo by to bolo za asistenta, ktorý by neposkytoval včas potrebné informácie? Tvorcovia aplikácia ma vylepšili, a tak je mojou úlohou prinášať vám na úvodnej stránke firmy všetky aktuálne správy, ktoré sa vás týkajú.

Beriem do úvahy nastavenie vašich práv. Ak napríklad nemáte prístup k Odoslaným faktúram, nebudem vás informovať o obratoch firmy a splatnostiach faktúr. Ak máte prístup iba k niektorému stredisku, poskytnuté informácie sa budú týkať iba neho. Ak kliknete na niektorú zo správ, napríklad o neuhradených faktúrach, priamo vám ich zobrazím v Zozname odoslaných faktúr, aby ste ich mohli riešiť.

Ak ste neplatca DPH, informujem vás o obrate za posledných 12 mesiacov, aby ste si ho ľahko ustrážili. Po prekročení obratu pre povinnosť regitrácie na DPH, vás na to upozorním a poskytnem vám aj tlačivo, ktoré je potrebné zaniesť na daňový úrad.

Rovnako vám prinesiem správy ohľadom legislatívnych zmien a nových povinností, v závislosti od typu vašej firmy. Napríklad zmeny ohľadom DPH zobrazím iba firmám, ktoré sú platcami DPH.

Všetky správy môžete zoradiť tak, ako vám to vyhovuje, alebo vypnúť ich zobrazovanie, ak ste ich už prečítali. Ich zobrazenie viete vrátiť naspäť, ak kliknete na ikonu oka v pravom hornom rohu mojej obrazovky.